Måleri & renovering i Landskrona & Skåne

Vi gör mer än bara måleri, även om detta så klart är en av de mest centrala bland de tjänster vi erbjuder. Med våra snickare och elektriker utför vi också renoveringar, och hjälper dig att få jobbet utfört effektivt med ett bra resultat att vara nöjd med. Hör av dig för en gratis offert!

Ett mångsidigt utbud av renoveringar av alla tänkbara byggnader och lokaler

Vi vänder oss till alla, och detta innebär inte enbart att vi utför jobb för privatperson, företag och föreningar, utan också att vi utför måleri och renovering på så gott som alla tänkbara byggnader och lokaler. Vill du ha ett jobb utfört i din villa, din lägenhet, ditt garage, eller ditt kontor? Oavsett vad kan vi med allra största sannolikhet hjälpa dig, så hör gärna av dig!

Få jobbet utfört där du finns, oavsett var du är i Skåne

Vi utgår från Landskrona, men vi reser mer än gärna till andra orter – och det lika gärna var du än finns i Skåne. Bland de orter som vi ofta utför jobb på ingår till exempel Helsingborg, Ramlösa, Ängelholm, Löddeköping, Eslöv, Bjuv, Åstorp, Ekeby, Klippan, Lund, Bjärred, Lomma, Malmö, Staffanstorp, Vellinge, Svedala, Höllviken, Flasterbo, Oxie och Bunkeflostrand.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *