Fasadrenovering & byta träpanel i Landskrona & Skåne

Har din fasad blivit skadad eller sliten, eller kanske till och med har börjat att murkna? Då är detta något du bör ta itu med så snart som möjligt för att undvika djupare fuktskador – för att inte tala om för att huset ska se fint ut. Oavsett vad det är projektet involverar finns vi där för dig – vi målar, snickrar, och byter ut skadade träpaneler utan problem. Hör gärna av dig!

Få ett bra pris på projektet, och dra nytta av våra hantverkares expertis

Vi har inte bara målare på vår firma, utan också snickare och andra hantverkare som alla har gott om erfarenhet och gör sitt bästa för dig. Hör av dig till oss för att få en gratis offert med ett bra pris – och använd dig som privatperson av ROT-avdraget för att sänka priset ännu mer.

Vi finns där för dig oavsett var du finns i Skåne

Vi utför renoveringar på alla orter inom Skåne, inte bara på vår firmas hemort i Landskrona, så var du än bor i Skåne är du välkommen att ta kontakt! Vi är bland annat ofta på uppdrag i Helsingborg, Ramlösa, Ängelholm, Löddeköping, Eslöv, Bjuv, Åstorp, Ekeby, Klippan, Lund, Bjärred, Lomma, Malmö, Staffanstorp, Vellinge, Svedala, Höllviken, Flasterbo, Oxie och Bunkeflostrand.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *