Måla fasad i Landskrona & Skåne

Fasaden är husets yttre, och att den är i ett fint skick är därmed något som reflekterar väl på både byggnaden i stort och på dig själv som ägare eller boende. Om den är i behov att målas om bör du därför ta kontakt med oss för att få det gjort snarast – hör av dig idag för en gratis offert!

Våra experter rengör och målar fasaden åt dig på korrekt sätt

Vissa tror att det inte kan vara så svårt att måla fasaden på egen hand – att det bara är att ta pensel och färg och att sätta igång – men så är det inte. Med vår expertis får du allt gjort på rätt sätt, och i detta ingår att vi städar av fasaden och tar bort eventuell flagnad färg.

Oavsett var i Skåne du befinner dig kan du få hjälp av oss

Undrar du om du finns tillräckligt nära oss för att få hjälp? Det behöver du inte vara – vi är från Landskrona, men utför jobb i hela Skåne. Bland annat är vi ofta verksamma i Helsingborg, Ramlösa, Ängelholm, Löddeköping, Eslöv, Bjuv, Åstorp, Ekeby, Klippan, Lund, Bjärred, Lomma, Malmö, Staffanstorp, Vellinge, Svedala, Höllviken, Flasterbo, Oxie och Bunkeflostrand.

Kontakta oss för ett gratis prisförslag

Vill du ha ett jobb utfört i din villa, din lägenhet, ditt garage, eller ditt kontor? Oavsett vad kan vi med allra största sannolikhet hjälpa dig, så hör gärna av dig!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *