Tapetsering i Landskrona & Skåne

Tapeter gör mycket för hur vi uppfattar ett rum, och att ha tapeter i bra skick och med rätt karaktär som matchar resten av inredningen är därmed väldigt viktigt ur en estetisk synvinkel. Vi har mycket erfarenhet av att tapetsera, och hjälper dig även med att välja rätt tapet.

Få ett bra pris på tapetseringen, och ett resultat av högsta kvalitet

Vissa tänker att om jobbet går snabbt så måste det antingen innebära slarv eller dyra priser – men vi gör inga kompromisser, utan arbetar istället effektivt. När du letar tapetserare är vi därmed ett riktigt bra val – och du får alltid en gratis offert när du har med oss att göra, så att du bättre kan ta ställning till projektet. Som privatperson kan du även använda ROT-avdraget.

Vi finns där du finns och hjälper dig med tapetsering på alla orter i Skåne

Att vår firma utgår från Landskrona förhindrar inte att vi åker ut till andra platser i Skåne för att utföra jobb! Faktum är att vi gör detta väldigt ofta, bland annat till orter som Helsingborg, Ramlösa, Ängelholm, Löddeköping, Eslöv, Bjuv, Åstorp, Ekeby, Klippan, Lund, Bjärred, Lomma, Malmö, Staffanstorp, Vellinge, Svedala, Höllviken, Flasterbo, Oxie och Bunkeflostrand.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *