Bygga altan i Landskrona & Skåne

Funderar du på hur mysigt det skulle vara att få ha en altan eller annan typ av uteplats vid huset? Vissa ser det som en dröm, men det är absolut något som går att förverkliga utan att det behöver bli särskilt dyrt. Är du osäker? Hör av dig till oss redan idag för en helt gratis offert på jobbet, så att du kan ta ställning till det, och få det planerat och utfört av våra duktiga hantverkare.

En fin uteplats behöver inte vara orimligt dyr

Hos oss får du alltid bra priser på våra tjänster och projekt, utan att vare sig kvalitén eller tidsåtgången för den sakens skull ska bli lidande. Du som privatperson kan dessutom använda dig av ROT-avdraget för att få ett markant lägre pris än vad det annars skulle ha kostat.

Vi åker gärna och ofta till alla Skånes hörn för att bygga uteplatser

Vår firma har Landskrona som hemstad, men vi åker regelbundet och gärna även till alla andra delar av Skåne för att utföra projekt åt våra kunder – bland annat till orter som Helsingborg, Ramlösa, Ängelholm, Löddeköping, Eslöv, Bjuv, Åstorp, Ekeby, Klippan, Lund, Bjärred, Lomma, Malmö, Staffanstorp, Vellinge, Svedala, Höllviken, Flasterbo, Oxie och Bunkeflostrand.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *